ANUGERAH KEDOKTORAN KEHORMAT : Seluruh warga Kiblah mengucapkan jutaan tahniah kepada Pengarah Urusan Sekolah dan Maahad Tahfiz Kiblah, Dr. Ust. Ismail Omar di atas pengiktirafan dan anugerah Doctor Of Philosophy in Social Work yang membawa gelaran " Doktor " yang diberikan kepada beliau oleh The International Universiti Of Peace, iaitu sebuah universiti yang berpusat di San Jose, Costa Rica dan bernaung di bawah Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu.

JAWATANKUASA KIBG 2019 : Ahad, 3 Mac 2019 bermula jam 3.00 petang, mesyuarat pertama jawatankuasa Kelab Ibu Bapa dan Guru ( KIBG ) 2019 telah diadakan di Bilik Seminar, Sekolah Kiblah. Dihadiri oleh semua jawatankuasa daripada ibu bapa dan guru-guru kanan. Mesyuarat dipengerusikan oleh Yang Dipertua KIBG 2019, Dato' Mohd Tajuddin bin Jamaluddin. Objektif terpenting mesyuarat ini ialah penubuhan portfolio dan personel yang akan menerajui porfolio masing-masing di samping beberapa perkara berbangkit.

PENUTUP ORIENTASI DAN TAKLIMAT JABATAN 2019 : Hari Sabtu 19 Januari 2019, program Majlis Penutup Orientasi dan Taklimat ketua-ketua Jabatan telah berlangsung dengan jayanya di Dewan Utama Sekolah & Maahad Tahfiz Kiblah. Majlis kali ini juga dihadiri oleh ibu bapa dan penjaga pelajar. Majlis dimulakan sejurus sahaja tibanya tetamu kehormat ke Dewan Utama. Antara tetamu kehormat yang hadir ialah Pengarah Urusan sendiri, Tuan Haji Ismail bin Omar, Tuan Haji Thaha bin Mohd Yusof, Ahli Lembaga Pengelola Sekolah, Tuan Haji Fahimi bin Faisal, Pengarah Kewangan dan Ustaz Faridullah selaku wakil daripada Dakwah Book Store.

KALENDAR AKTIVITI KIBLAH ( MAC 2019 )
0000-00-00:
Item Title of Your event
Tarikh Kemaskini: 0000-00-00 00:00