MONTAJ SEKOLAH DAN MAAHAD TAHFIZ KIBLAH 2020 : Sekolah dan Maahad Tahfiz Kiblah berkesempatan untuk berkongsi montaj berdurasi 1:38 minit khas buat warga netizen. Tujuan utama pembikinan montaj ini ialah untuk memaparkan perjalanan dan pakej pembelajaran yang ditawarkan oleh pihak sekolah kepada umum disamping memberi info yang tepat berkenaan Sekolah dan Maahad Tahfiz Kiblah. Semoga dengan adanya montaj seperti ini, maklumat dan info tentang sekolah dapat dikongsikan dengan seluruh warga netizen di luar sana dan pihak kami mengucapkan jutaan terima kasih kepada mana-mana individu yang komited menyebarkannya kepada pihak lain.

KONTI KIBLAH FM : Tahniah kepada seluruh warga Kiblah kerana maju setapak lagi dengan tertubuhnya Konti KiblahFm yang beroperasi seawal April 2019 dan siap sepenuhnya pada Jun 2019. Tahniah kepada Jabatan Multimedia, Komunikasi dan Events atas usaha membangunkan konti ini dari segi hardware dan teknikal serta Jabatan Bahasa Arab yang bertanggungjawab dari segi software dan programnya.

LAWATAN KERJA KE INSTITUSI SUNNAH : Pada Selasa 29 Januari 2019, seramai 3 orang guru kanan Sekolah dan Maahad Tahfiz Kiblah telah mengadakan lawatan muhibbah ke beberapa institusi pendidikan agama di Perak dan Pulau Pinang. Guru Kanan yang terlibat ialah Ustaz Rosdi Embong selaku Penasihat Kurikulum YAKIN merangkap Ketua Jabatan Komunikasi, Multimedia dan Events, Ustaz Syed Hasan Syed Omar sebagai Mudir Maahad Tahfiz Kiblah dan Ustaz Alif Azizi Zainon, Pengarah Operasi Sri Kiblah Melaka.

KALENDAR AKTIVITI SEKOLAH & MAAHAD TAHFIZ KIBLAH ( OGOS 2019 )
0000-00-00:
Item Title of Your event
Tarikh Kemaskini: 0000-00-00 00:00